Wij zijn met De Chartreuse regelmatig op zoek naar nieuwe, gemotiveerde medewerkers. Heb je interesse om ons team te versterken, stuur dan je sollicitatiebrief op naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. en wij contacteren u!
Er wordt volop gewerkt aan een nieuw en volledig uitgerust gebouw (zie ook 'locatie'). Vanaf oktober 2025 // januari 2026 (afhankelijk van de vlottende werken) zijn er mogelijkheden voor nieuwe implementatie van disciplines. Ben je gespecialiseerd arts, psychiater, pediatrisch kinesist, logopedist... en heb je wel zin in een samenwerking op onze locatie; neem dan zeker contact op voor een babbel en we bespreken graag mogelijkheden, wensen en verwachtingen!
Stage: Er zijn tot maximum 4 stagiaires in de psychologie mogelijk per schooljaar; 2 in ons kinderteam en 2 in het volwassenenteam. Kandidaten voor schooljaar 2025-2026 kunnen zich aanmelden.
Vacante betrekkingen
Eveline vervoegt ons team als Master in de Revalidatiewetenschappen en kinesitherapie. Tijdens haar opleiding specialiseerde ze zich in Musculoskeletale Revalidatie en Respiratoire Revalidatie. Eveline deed ervaring op in zelfstandige praktijken (Muscoloskeletale Revalidatie) evenals in ziekenhuizen en Revalidatiecentra. Ze verzorgde in deze laatste Locomotorische revalidatie (H.H. Tienen), Inwendige revalidatie (H.H. Leuven), Respiratoire Revalidatie (Revalidatiecentrum Pulderbos) en Inwendige revalidatie (Imelda Ziekenhuis Bonheiden). In 2020-2021 was ze deeltijds werkzaam in WZC De Wyngaert waar ze een divers takenpakket uitoefende. Voorjaar 2021 startte ze bij de Chartreuse. Ondertussen werkt ze als kinesiste bij een voetbalploeg, geeft ze turntrainingen aan kinderen en is ze tevens nog werkzaam in een andere zelfstandige praktijk.
Mensen kunnen helpen door op een actieve manier hun lichaam te leren kennen, hun bewegings- en ademhalingspatronen te optimaliseren of door een combinatie van manuele therapie en actieve revalidatie een patiënt opnieuw te laten functioneren in onze samenleving zijn voor Eveline de mooiste aspecten binnen kinesitherapie.
Je kan bij Eveline terecht voor uiteenlopende klachten. Ze neemt naast de algemene kinesitherapie ook Respiratoire Revalidatie en Ademhalingstherapie op, al dan niet in samenwerking met de psycholoog/psychotherapeut.
Een open ademhaling geeft snel positieve effecten en helpt ondersteunend in de behandeling van vermoeidheidsklachten, slaap- en concentratiestoornissen, angsten en hyperventilatie, vasthouden vs. loslaten van gevoelens enzovoort. In het algemeen verbetert het dus de levenskwaliteit.
Stein behaalde zijn Master in de Revalidatiewetenschappen en kinesitherapie met optie sportkinesitherapie. Bijkomend specialiseerde hij zich in Dry Needling en deed volgende hij opleiding rond stress, ademhaling en relaxatietechnieken. Hij deed ervaring op in zelfstandige praktijken (Muscoloskeletale Revalidatie) evenals in een ziekenhuis en woonzorgcentrum. Hij is momenteel naast De Chartreuse, werkzaam als kinesist in een voetbalclub en een zelfstandige praktijk.
Stein gelooft in een aanpak op maat, een persoonlijk behandelplan aangepast aan jouw noden. Dit kan bestaan uit behandelingstechnieken en/of een trainingsprogramma. Open communicatie onderling alsook met de behandelend arts zijn onontbeerlijk in een goede hulpverlening en zullen bijdragen tot een succesvol resultaat.
Hij neemt in onze praktijk de kinesitherapeutische begeleiding van jongeren, volwassenen en ouderen op. Huisbezoeken zijn ook zeker mogelijk.
Je kan bij hem terecht voor manuele therapie, oefentherapie, sporttaping, sportieve begeleiding en blessurepreventie.
Eef (°1975) vervoegt ons team als klinisch psychologe voor jongeren (12+) en volwassenen. Ze behaalde haar diploma tot klinisch psycholoog aan KU Leuven in 1999 en volgde aanvullend een Educatieve Masteropleiding.
Ze heeft via het onderwijs (secundair en hoger onderwijs) bijkomend ervaring met het werken met jongeren en jongvolwassenen. Het begeleiden van jongeren die moeilijkheden ervaren tijdens hun middelbare schooltraject en hogere studies geeft Eef erg veel voldoening.
Naast haar werk als klinisch psycholoog deed ze ook een jarenlange ervaring op als arbeidspsycholoog in het bedrijfsleven. Deze affiniteit met het werkleven van cliënten laat toe om vanuit een breed perspectief mee te kijken naar datgene wat aandacht vraagt.
Tijdens de begeleidende gesprekken werkt ze op een integratieve manier. Dit betekent dat ze werkt met een combinatie van psychotherapeutische technieken afgestemd op de behoeften van de cliënt.
Je kan als jongere, jongvolwassene en volwassene bij Eef terecht voor individuele begeleiding.
Problemen als depressie, faalangst, angsten, trauma en burn-out / bore-out pakt ze graag samen met jou aan!
Beschikbaar na afspraak:
Dagen | Vanaf | Tot |
Woensdag | 17u | 22u |
Zaterdag | 8u | 18u |
Zondag | 9u | 13u |
Contact: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Michelle (°1996) maakt deel uit van ons team als klinisch psychologe voor jongeren (14+) en volwassenen. Ze behaalde haar diploma tot klinisch psycholoog aan KU Leuven in 2019 en volgde nadien nog diverse opleiding binnen het vakgebied.
Michelle brengt een schat aan ervaring en expertise met zich mee als liaisonpsycholoog, opgebouwd door jarenlange inzet op de dienst oncologie van UZ Leuven. Haar werkervaring omvat een breed scala aan patiëntengroepen en problemen zoals angst, depressie, slaapproblemen, rouw, relationele problemen en meer. Dankzij haar geduldige en empathische aanpak biedt Michelle een luisterend oor en gerichte ondersteuning, zowel individueel als in groepssessies.
Ze combineert graag haar klinische expertise met een onderzoeksmindset, wat haar in staat stelt om wetenschappelijk onderbouwde methoden toe te passen in haar begeleidingen. Michelle is enthousiast, creatief en altijd bereid om bij te leren. Haar aanpak is het best aansluitend bij de cliëntgerichte therapiestroming. Ze maakt daarnaast ook graag gebruik van creatieve werkvormen zoals schilder- en tekentechnieken.
Je kan als jongere, jongvolwassene en volwassene bij Michelle terecht voor individuele begeleiding.
Isabeau maakt deel uit van ons team als klinisch psychologe (KU Leuven) voor kinderen en jongeren (6+) en als psychodiagnosticus. Ze volmaakte haar stage op de dienst kinderoncologie te UZ Gasthuisberg waar ze instond voor neuropsychologisch onderzoek, individuele begeleiding en gezinsbegeleiding. Aansluitend kon ze binnen UZ Gasthuisberg ook verder aan de slag en heeft ze deze kans met twee handen gegrepen. Binnen De Chartreuse neemt Isabeau eveneens deze assessment, diagnostiek en psychologische begeleiding op. Academiejaar 2023-2027 legt ze zich toe op het postgraduaat tot Cognitief Gedragstherapeut (KU Leuven).
Zowel kinderen, jongeren als jongvolwassenen en hun gezin kunnen bij Isabeau terecht voor uiteenlopende moeilijkheden.
ROBIN PANASSIE - JONGEREN(16+) / VOLWASSENEN
Robin (°1996) maakt deel uit van ons volwassenenteam als klinisch psycholoog. Hij behaalde zijn masterdiploma aan de KU Leuven. Robin deed eerdere ervaring op in het CGG in Genk, waarbij hij een diversiteit aan personen met moeilijkheden begeleidde.
Academiejaar 2023-2027 legt hij zich verder toe op het postgraduaat tot Cliëntgericht experiënteel psychotherapeut.
Robin staat sterk achter de cliëntgerichte visie. Hij ziet emoties als belangrijke bron van kracht en gaat hiermee aan de slag. Door de eigen emoties beter te leren kennen en reguleren, pakt hij destructieve patronen aan. Stilstaan bij zaken die echt belangrijk zijn voor jou en betekenis dragen worden steeds meegenomen in een begeleidingstraject. Via zelfontplooiing tracht hij mensen terug in hun kracht te zetten met respect voor ieders tempo en eigenheid.
Je kan bij Robin terecht voor individuele begeleiding, psycho-educatie rond allerhande thema’s waarop je kan vastlopen, zoals angst, stress, trauma, depressie, zelfvertrouwen/zelfbeeld en agressie.
JOSEPHINE BOLLUE - JONGEREN(16+) / VOLWASSENEN
Josephine studeerde af als klinisch psychologe optie volwassenen en ouderen aan de KU Leuven. Ook volgde ze een opleiding tot jeugdadviseur aan het JAC, vanuit de motivatie om jongeren in kwetsbare/crisissituaties te kunnen ondersteunen. Haar professionele ervaring in de liaisonpsychiatrie in UZ Leuven, waarbij ze heeft gewerkt met mensen die geconfronteerd werden met complexe diagnoses, zoals oncologische en neuromusculaire aandoeningen, gaf haar de gelegenheid om zich verder te specialiseren in verwerkingsproblemen, verlieservaringen, rouw en angst.
Josphine werkt graag vanuit een integratieve visie, waarbij ze uit verschillende therapeutische technieken en benaderingen plukt om een op maat gemaakte behandeling te kunnen bieden.
Naast psychologische begeleiding heeft ze ook een grote passie voor psychodiagnostiek omdat het enorm kan bijdragen aan zelfinzicht en kan helpen om handvaten te bieden voor behandeling.
Je kan bij Josephine terecht als jongere of volwassenen rond uiteenlopende thema's zoals angst- en stemmingsklachten, stress, piekeren, zelfbeeld, identiteit, perfectionisme, verwerkingsproblemen, rouw en emotieregulatie.
Hannah (°1998) versterkt ons jongeren- & volwassenenteam (vanaf 16 jaar). Ze behaalde haar diploma in de Klinische Psychologie aan de Universiteit van Gent. Haar masterstage vond plaats binnen Alexianen Zorggroep Tienen. Deze stage heeft haar voorzien van de nodige ervaring in het psychologisch en diagnostisch werken. Binnen het psychologisch luik heeft ze geleerd om psycho-educatieve sessies, individuele gesprekken en groepstherapie te geven op een afdeling voor jonge vrouwen met een eetstoornis. Binnen het diagnostische luik kreeg ze de kans om zowel neuropsychologisch-als persoonlijkheidsonderzoek te leiden bij een gevarieerde patiëntenpopulatie.
Na haar stageperiode ging Hannah verder aan de slag binnen een psychiatrische setting als groepspsychologe van een behandelgroep voor jongvolwassenen met een eetstoornis. Tevens deed ze ervaring op binnen het Supportteam GGZ Tienen-Leuven, waar ze instond voor psychodiagnostiek en oriëntering ter ondersteuning van de eerste en tweede lijn. Hannah voltooide bijkomend de basisopleiding Acceptance and Commitment Therapy (ACT Academie, 2023) en een basisopleiding eetstoornissen (Eetexpert, 2023). Om haar werking nog meer te verdiepen, is Hannah momenteel in opleiding tot Cognitief Gedragstherapeut (KU Leuven).
Hannah vindt het belangrijk om een veilige en warme plaats te creëren zodat cliënten kunnen landen en zichzelf kunnen zijn. Hier staat verbinding centraal. Zo benadert ze iedereen vanuit zijn/ haar eigenheid waarbij er ruimte is voor de noden, klachten én sterktes van elkeen. Hannah tracht samen met jou te komen tot mogelijkheden tot herstel en opnieuw in je kracht staan.
Je kan bij Hannah onder meer terecht voor individuele psychologische begeleiding en psycho-educatie. Ze werkt het meest rond volgende thema's: eetproblemen, ADHD, ASS, dwang/OCD, faalangst en perfectionisme, burn-out, zelfbeeld, werk-gerelateerde klachten, angstklachten en emotieregulatie.
Joëlle (°2000) versterkt ons jongeren- en volwassenenteam (16+). Ze behaalde haar masterdiploma met onderscheiding in de Klinische Psychologie aan de Vrije Universiteit Brussel (VUB). Haar stage deed ze in het psychiatrisch centrum Bethanië, op de afdeling Rif, een residentiële behandeleenheid voor traumaverwerking (ruimer ook angst en depressie). Daar deed ze zowel individuele begeleidingen als groepsbegeleidingen. Op deze afdeling werd een psychodynamische visie gehanteerd, met een bijkomende focus op de context (familie en omgeving van de persoon).
Joëlle vindt het belangrijk om een veilige omgeving te creëren waarin mensen zichzelf kunnen zijn. Ze gaat graag samen op zoek naar de kern van de huidige moeilijkheden, en neemt de context daarbij in acht. Ze zet ook in op het samen zoeken naar alternatieve copingvaardigheden en het samen exploreren van individuele krachten.
Je kan bij Joëlle terecht voor individuele psychologische begeleidingen en psycho-educatie omtrent verschillende thema's, waaronder stemmingsklachten, angsten, zelfverwonding, zelfmoordgedachten, zelfbeeld, perfectionisme en faalangst, relationele moeilijkheden, hechtingsproblematieken, emotieregulatie, piekeren en stress.
Anke (°1997) versterkt ons volwassenenteam als psychodiagnosticus. Ze behaalde haar diploma tot klinisch psycholoog aan de Vrije Universiteit Brussel. Tijdens haar stage in de psychiatrische kliniek Alexianen te Tienen stond ze in voor individuele- en groepsbegeleiding bij personen met een verslavingsproblematiek alsook voor specifiek diagnostisch onderzoek naar ontwikkelingsstoornissen (ADHD en autisme), persoonlijkheidsstoornissen, neurocognitieve aandoeningen (dementie, korsakov en/of geheugenstoornissen) en andere psychopathologieën. Daarnaast deed Anke reeds ervaring op als telefonisch hulpverlener tijdens de Covid-19-epidemie om zo het mentale welzijn van studenten in te schatten en crisishulp in te schakelen waar nodig.
Anke heeft een grote passie voor diagnostisch onderzoek ontwikkeld. Ze is ervan overtuigd dat elke persoon uniek is en streeft dan ook steeds naar een diagnostisch onderzoek op maat waarin ze oog heeft voor sterktes, uitdagingen, toekomst, betekenis en impact van een diagnose. Op deze manier tracht ze samen met jou op zoek te gaan naar een gepaste ondersteuning en deze verder af te stemmen.
Je kan bij Anke terecht voor een diagnostisch onderzoek voor uiteenlopende moeilijkheden.
Jente (°2000) maakt deel uit van ons team als psychologe en psychodiagnosticus voor volwassenen.
Jente behaalde haar masterdiploma in de Klinische Psychologie (UGent) met grote onderscheiding. Haar laatstejaarsstage volmaakte ze op de afdeling KADAnS (Kliniek voor Aanpak Depressie en Angststoornissen) binnen het Psychiatrisch Ziekenhuis Sint-Lucia, te Sint-Niklaas. Hier stond ze in voor onder meer de individuele begeleiding van (jong)volwassenen met ernstige en complexe problematieken, groepstherapieën, crisis- en koppel-/familiegesprekken. Mede heeft ze zich verder verdiept in het thema 'piekeren'.
Nadien heeft Jente ervaring opgedaan als psychologe in het PZ Onze-Lieve-Vrouw te Brugge, waar ze met uiteenlopende mensen en problematieken in aanraking kwam.
Jente werkt met een gedragstherapeutische insteek (Postgraduaat Cognitieve Gedragstherapie, KU Leuven, 2024-2028) en vestigt tegelijkertijd aandacht aan de context van mensen. Vanuit een warme en empathische houding vindt Jente het belangrijk om een samenwerkingsdynamiek uit te bouwen.
Ze heeft veel affiniteit met allerhande angstklachten (paniekaanvallen, sociale angst, specifieke fobieën, faalangst, …). Verder kan je bij Jente terecht voor moeilijkheden rond stemming, stress, piekeren, zelfbeeld, dwangklachten, trauma, verlieservaringen, sociale vaardigheden, perfectionisme, … . Het werken met relationele of gezinsproblematieken, ontwikkelingsproblematieken (ASS, ADHD, …) en persoonlijkheidsstoornissen is haar tevens niet vreemd.
Kortom kan je als (jong)volwassene bij Jente terecht voor onder meer diagnostiek, psycho-educatie en individuele psychologische begeleiding.
Stien Gommers (°2000) maakt als klinisch psychologe deel uit van ons kinder-en jongerenteam. Tijdens haar opleiding heeft zij zich enerzijds gericht op het werken met kleuters en anderzijds op leerlingen met ASS (Autismespectrumstoornis). Gedurende haar masterstage heeft zij ruime ervaring opgedaan in het werken met leerlingen uit diverse achtergronden en doelgroepen, waaronder kinderen en jongeren met emotionele moeilijkheden, trauma en ontwikkelingsstoornissen. Naast haar academische en stage-ervaring heeft zij ook waardevolle vaardigheden ontwikkeld door haar werk als monitor op kinderkampen. Deze rol heeft haar verder in staat gesteld om effectief en empathisch met kinderen te werken in verschillende omgevingen waarbij afstemming en zorg eveneens noodzakelijk zijn.
Met een empathische en zorgzame benadering streeft zij ernaar om iedereen de juiste begeleiding en ondersteuning te bieden. Daarbij hecht zij veel waarde aan het betrekken van het netwerk van het kind of de jongere, om zo de meest optimale zorg te kunnen verlenen.
Je kan bij Stien terecht voor psychologische begeleidingen van kinderen en jongeren. Dit kan gaan over uiteenlopende problematieken. Ze verkent met een open houding graag de klachten en vooral ook de krachten van het individu of gezin.
Ze gelooft dat begeleiding ademruimte kan creëeren om terug verder te kunnen.
Iris Drummen vervoegt ons team als klinisch psychologe (KU Leuven). Ze specialiseerde zich in kinderen en jongeren en hun systeem. Als thesisonderwerp onderzocht ze diverse invalshoeken rond hoogbegaafdheid. Eerste ervaring deedt Iris op in Amacura te Nederland, waar ze voornamelijk instond voor psychodiagnostisch onderzoek naar ontwikkelingsproblemen alsook begeleiding verzorgde op sociaal-emotioneel vlak. Momenteel Is Iris naast De Chartreuse ook werkzaam in een CLB als psycho-pedagogisch consulent.
Een kind/jongere staat nooit alleen, daarom vindt Iris het belangrijk om steeds te kijken naar het kind/de jongere in het bredere geheel van gezin, school en kennissenkring. Ze gaat graag via spel, gesprek, creatieve opdrachten in contact om zo dichter te komen bij de belevingswereld en moeilijkheden die er spelen.
Iris staat in voor psycho-educatie, psychologische begeleiding en psychodiagnostiek. Thema’s waar ze graag rond werkt zijn: ADHD, ASS, hoogbegaafdheid, emotieregulatie, woede-uitbarstingen, verdriet en rouw.
Liesl De Pauw vervoegt ons team als een psychodiagnosticus en klinisch psycholoog voor kinderen en jongeren vanaf 6 jaar. Naast haar opleiding tot psycholoog heeft ze een cursus tot jeugdadviseur bij het JAC gevolgd. Ze was jarenlang actief als (hoofd)animator en ze heeft bijlessen wiskunde gegeven. Tijdens haar stage op de Psychiatrische afdeling voor kinderen en jongeren in het UZ Brussel, heeft Liesl waardevolle ervaring opgedaan in de diagnostiek van uiteenlopende problemen en de begeleiding van eetstoornissen. Na haar stage is Liesl meteen bij De Chartreuse aan de slag gegaan.
Liesl past gedragstherapeutische principes toe om haar behandelingen te richten op de specifieke behoeften van elk kind of jongere. Ze zorgt voor een op maat gemaakte behandeling die rekening houdt met de unieke eigenschappen en uitdagingen die het kind/de jongere en diens context ervaart. Ze draagt graag haar steentje bij aan de persoonlijke groei en het welzijn van haar cliënt.
Bij Liesl kan je terecht voor de begeleiding voor kinderen en jongeren vanaf 6 jaar met klachten rond angsten, stress, scheidingsmoeilijkheden en eetstoornissen.
Rachelle (°1988) maakt deel uit van ons team als kind- en jongerenpsychologe. Ze studeerde af als Master in de klinische psychologie voor volwassenen en vervolledigde nadien een Master in de klinische psychologie met optie kinderen en jongeren. Een rijke ervaring deed ze reeds op in OBC Espero, UPC Leuven, binnen de gesloten jeugdzorg, als kinderpsycholoog in een ziekenhuis en als eerstelijnspsychologe binnen een huisartsenpraktijk.
Rachelle vindt het erg belangrijk om via belevingsonderzoek en gesprekken met ouders een zo diepgaand en genuanceerd mogelijk beeld te krijgen van het kind en hun context om van hieruit een aangepaste begeleiding te bieden. Om gedegen begeleiding te bieden rondde ze de vierjarige therapeutische opleiding tot psychodynamisch kindertherapeut af en volgde ze tevens nog bijkomende opleidingen en studiedagen. Haar aanpak is vooral speltherapeutisch, waarbij ze het kind ondersteunt om dieperliggende emotionele problemen te verwerken. Zo kan ze het zelfvertrouwen helpen versterken en kan het kind groeien in zijn/haar ontwikkelingsproces (oplossingsvaardigheden, communicatie, ...).
Je kan bij Rachelle terecht voor belevingsonderzoek, speltherapie, psycho-educatie, individuele psychologische begeleiding en ouder- en gezinsbegeleidingen.
Obe maakt binnen De Chartreuse deel uit van het team als klinisch psycholoog voor kinderen en jongeren. Hij studeerde met onderscheiding af aan de KULeuven en heeft tijdens zijn eindstage ervaring opgedaan binnen het Vrij Centrum voor Leerlingenbegeleiding in Tienen. Handelingsgerichte diagnostiek is hem helemaal eigen en hij werkt bijgevolg graag een traject op maat uit. Obe heeft het meest affiniteit in begeleiding van kinderen/adolescenten en hun ouders rond diverse schoolse problematieken (leerachterstanden, studiebegeleiding, pestproblemen, sociale vaardigheden, executieve functies, ...). Daarnaast heeft Obe in een setting ook werkervaring opgedaan op gebied van verontrustende en moeilijke thuissituaties. Kinderen/adolescenten in moeilijke situaties zoals (v)echtscheiding kunnen ook bij hem terecht voor begeleiding.
Obe vind het erg belangrijk om te starten vanuit een niet-oordelende empathische basishouding. Hij staat erop dat iedereen binnen het gezin zich gehoord voelt en benut ook graag de krachten van de gezinsleden bij het zoeken naar oplossingen.
Je kan bij Obe terecht voor diagnostiek, executieve functies, leer- en ontwikkelingsondersteuning en schoolse moeilijkheden.
Nathalie (°1993) vervoegt ons team als psychologisch consulente (Thomas More, 2017) en klinisch psychologe i.o. (werkstudent VUB). Als psychologisch consulente deed ze eerst ervaring op binnen een revalidatiecentrum waar ze instond voor diagnostisch onderzoek en individuele trajecten met kinderen. Ze richtte zich daarnaast eveneens op begeleiding van kinderen, jongeren (en hun context) met fysieke aandoeningen en obesitas. Aansluitend ging ze aan de slag als Woonbegeleider en Mobiel begeleider waarin ze ondertussen reeds 7 jaar actief instond voor begeleiding en ondersteuning van mensen met een verstandelijke beperking en hun netwerk.
Met de nodige dosis humor en zorg, afstemming en connectie gaat ze graag aan de slag om het beste in iemand naar boven te halen. Ze gebruikt spel, creativiteit en gesprek in haar werking.
Binnen De Chartreuse neemt Nathalie zowel diagnostisch onderzoek op zich alsook individuele begeleiding van kinderen, jongeren en jongvolwassenen. Ze is eveneens betrokken bij de groepssessies ‘LEF’ die inzetten op een gezonde levenstijl voor kinderen en jongeren.
Beschikbaar na afspraak
Contact: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Manouk Vanoverbeke maakt deel uit van ons team als toegepast psychologe (Thomas More, 2022) en klinisch psychologe i.o. (VUB). Bij een eerste stage in een eerstelijnspraktijk, kon ze alvast proeven van het werken met kinderen en jongeren in tijdens een groepbegeleidingstraject. Haar laatstejaarsstage voltooide ze op UZ Leuven, campus Gasthuisberg op de afdeling Kinderhematologie en -oncologie. Aansluitend op deze stage, kon ze nadien nog tijdelijk aan de slag blijven binnen deze setting. Ondertussen heeft Manouk ook haar theoretisch deel van haar Masteropleiding in de psychologie voltooid zet ze ook deze kennis in om een optimale begeleiding te voorzien.
Manouk is een empathisch en spontaan persoon met een passie voor mensen. Ze staat optimistisch in het leven en gaat met volle overtuiging aan de slag om samen obstakels te overwinnen die het leven soms te bieden heeft.
Manouk neemt binnen De Chartreuse zowel diagnostisch onderzoek als begeleiding op. Ze richt zich hierbij op kinderen, jongeren en jongvolwassenen.
Beschikbaar na afspraak
Contact: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Arne Tercaefs maakt deel uit van ons team als psychologisch consulent (Thomas More, 2022) en masterstudent klinische psychologie i.o. (VUB). Tijdens zijn eerste stage op de afdeling gerontopsychiatrie in het Sint Anna Zorgbedrijf Antwerpen kreeg hij een brede waaier aan problematieken onder ogen. In zijn laatstejaarsstage deed hij waardevolle ervaring op in een leefgroep waar hij jongeren en jongvolwassenen begeleidde met verschillende ontwikkelingsstoornissen en hechtingsstoornissen. Na afloop van deze stage combineerde hij werken in deze setting met het afronden van zijn masteropleiding.
Arne’s passie ligt bij ontwikkelingsstoornissen en mindfulness, waarbij hij vooral geïnteresseerd is in hoe mindfulness geïntegreerd kan worden in het dagelijks leven. Hij heeft tijdens zijn opleiding een solide theoretische basis verworven en kijkt ernaar uit om deze kennis verder te verdiepen en toe te passen tijdens zijn stage.
Arne wordt gekenmerkt door zijn extraversie en empathie en is vastbesloten om mensen te helpen bij het overwinnen van de uitdagingen die het leven met zich meebrengt. Met toewijding en optimisme tracht hij cliënten te ondersteunen in hun traject naar verbetering en welzijn.
Binnen De Chartreuse zal Arne zich richten op diagnostisch onderzoek en begeleiding. Hij werkt graag met mensen die moeilijkheden ondervinden met ADHD-klachten en autisme, op school, op de werkvloer en in relaties.
Beschikbaar na afspraak
Contact: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Pauline maakt deel uit van ons team als psychologisch consulent (Thomas More, 2022) en masterstudent klinische psychologie i.o. (VUB). Tijdens haar eerste stage bij het Buddy Project te Mechelen werkte ze met kinderen die te maken hadden met schoolse uitdagingen. Haar laatstejaarsstage voltooide ze bij het CKG te Antwerpen, waar ze als contextbegeleider gezinnen ondersteunde.
Pauline heeft daarnaast meerdere jaren ervaring als (hoofd)animator bij KLJ, waar ze haar passie voor het werken met kinderen en jongeren ontdekte.
Met haar empathische - en optimistische houding gaat Pauline graag samen met jou aan de slag om de moeilijkheden aan te pakken die je tijdens je ontwikkeling tegenkomt. Bij de Chartreuse richt zij zich op diagnostisch onderzoek en begeleiding van kinderen en jongeren.
Contact: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
copyright © 2014 De Chartreuse bvba.
Leuvensebaan 185A - 3220 Holsbeek - België
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
All rights reserved.