VANAF JANUARI 2024 AANBOD LEREN LEREN IN KLEINE GROEP!

Gedurende een periode van 5 weken zullen we samen met een kleine groep tieners werken aan het versterken van studievaardigheden en het aanleren van strategieën die hen zullen helpen om effectiever te leren.
Elke sessie duurt anderhalf uur en biedt een gevarieerd en programma dat is ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van elke individuele student.

Onze sessies trachten een stimulerende leeromgeving te creëren, waarin ze leren hoe ze hun studietijd beter kunnen plannen, effectieve notities kunnen maken, informatie kunnen organiseren en methoden kunnen toepassen om op een efficiënte manier te leren voor toetsen en examens.
We gebruiken interactieve technieken, groepsdiscussies en praktische oefeningen om hun zelfvertrouwen te vergroten en hen te helpen hun volledige schoolse potentieel te bereiken.

We begrijpen dat elke student uniek is, met verschillende leerstijlen en behoeften. Daarom zorgen we ervoor dat onze groepen klein blijven, zodat elke student de aandacht en ondersteuning krijgt die hij of zij verdient.
Dit bevordert niet alleen een beter begrip van de lesstof, maar moedigt ook een ondersteunende groepsdynamiek aan, waarin tieners van elkaar kunnen leren en elkaar kunnen aanmoedigen.

Als u geïnteresseerd bent, nodigen we u van harte uit om deel te nemen aan onze 5 weken durende groepssessies voor studiebegeleiding en studiemethodebegeleiding.

Na een gratis intakegesprek, zullen we op volgende momenten samen aan de slag gaan:

 

Maandag 29/01

Maandag 5/02

Maandag 19/02

Maandag 26/02

Maandag  4/03

Telkens 19u-20u30

 

De kostprijs voor deze 5 sessies samen komt neer op 2,5 euro.
(Indien uw kind nog niet gebruik heeft gemaakt van de groepssessies via de conventie afgelopen jaar).

 

Nadien is er nog een terugkoppelingssessie en als er nog bijkomende noden zijn, kan er nog steeds individueel begeleiding toegevoegd worden.

 

Momenteel merken we vooral vraag op van studenten 1e -4e jaar secundair onderwijs. Dit is onze primaire doelgroep van deze sessies. 

Jongere of oudere kinderen kunnen wel interesse tonen, dan kunnen we kijken of hier een aparte groep voor gevormd kan worden op een ander tijdstip zodat we hierop het aanbod kunnen afstemmen.

 

Ook na de paasvakantie starten we opnieuw een groep! Ben je hier al voor geïnteresseerd? Geef dan gerust een seintje, dan ben je zeker van je plekje!

 

Go to top